Семінар-практикум «Читацькоцентрична парадигма літературної освіти»

25 вересня 2019 року в опорній школі КЗ «Первозванівське НВО» відбувся семінар-практикум «Читацькоцентрична парадигма літературної освіти» для слухачів курсів підвищення кваліфікації КОІППО - вчителів, які викладають українську мову і літературу, зарубіжну літературу та російську мову.
Вчителі-філологи відвідали відкриті уроки: з української мови у 7 класі - вчитель Стась Ю.М. ("Дієслово: лексичне значення, морфологічні ознаки, синтаксична роль") та із зарубіжної літератури у 8 класі – вчитель Федієнко Т.І. («Про що розповідає Біблія?»).
Після відкритих уроків педагоги попрацювали в локаціях. На І локації директор Курлова О.М. розповіла про використання сайту закладу в управлінській діяльності. ЗДНВР Федіна О.О. презентувала «Методичний блокнот» як дієвий засіб організації роботи педагогів на ІІ локації. Вчитель української мови та літератури Мороз Г.Л. на ІІІ локації акцентувала увагу на використанні онлайн-ресурсів на уроках української мови та літератури. Практичний психолог Агішева О.О. ознайомила вчителів із особливостями роботи з дітьми з особливими освітніми потребами на ІV локації.

Коментарі

Популярні публікації