Участь у ІV сесії XІІ скликання Кіровоградського обласного парламенту дітей





      ІV сесія XІІ скликання зібрала у Молодіжному центрі Кропивницького та Сесійній залі Кіровоградської обласної ради юних парламентарів майже з усіх куточків Кіровоградської області.  Велика честь представляти учнівський парламент Первозванівської ОТГ випала здобувачам освіти опорної школи КЗ "Первозванівське НВО" Джигану Ігорю (9 клас), Котельницькій Анастасії (9 клас) та Дротенко Софії (8 клас).
       Цікава та насичена програма сесії включала звіти за міжсесійний період, тренінги, власне пленарні засідання відкриття та закриття сесії Обласного парламенту дітей, вибори нового складу ОПД... Цікавою, із помітним творчим присмаком була дозвіллєва програма у кінці першого робочого дня.
       Варто зазначити подію, яка може провести якісні зміни у символах ОПД. На пленарному засіданні другого дня сесії Джиган Ігор запропонував провести конкурс на кращий гімн. Пропозиція більшістю голосів була прийнята та зафіксована окремим пунктом у рішенні. Чому виникла ідея внести таку пропозицію? - За словами Ігоря, гімн ОПД має мати у змісті те, чим ми живемо, що нас визначає серед інших зібрань самоврядування обласного гатунку. А зараг гімн - мотивація до дії.
      З новими знаннями, з новими силами - до вирішення нових завдань, проєктів.   

Коментарі

Популярні публікації