Святковий концерт присвячений Міжнародному жіночому дню.

Березень – чудова, ніжна пора пролісків і підсніжників, першого  сонячного тепла і вічного відродження природи. Із пробудженням природи приходить до нас перше весняне свято — Міжнародний жіночий день 8 Березня – свято весни, свято кохання, свято її величності Жінки.
6 березня у Степовій філії відбувся святковий концерт присвячений Міжнародному жіночому дню. Цікаво, тепло, весело і піднесено пройшло свято у нашому закладі. Порадували своїми привітаннями здобувачі освіти 1-9 класів. Лунали слова-привітання рідним матусям, бабусям, сестрам, вчителям.
Дуже приємно, що в актовій залі були присутні і батьки, які спостерігали за своїми талановитими дітьми, не приховуючи хвилювання та радості.
Гарно прикрашені класні кімнати також створювали святкову атмосферу. Цього ж дня кожен клас майорів різнобарвними прикрасами: квітами, метеликами, листівками з побажаннями.
Свято у школі – це гарний настрій, емоції та неймовірні враження!
Тож, милі жінки - колеги вчителі, учениці школи! Сердечно вітаємо вас з чудовим весняним святом – 8 Березня, яке є символом кохання, радості й тепла! Нехай у ваших оселях завжди панують мир і злагода, добро і достаток, надія і щира любов! Міцного вам здоров’я, щастя, добробуту, щедрої долі, чудового весняного настрою та Божої благодаті на довгі роки.








Коментарі

Популярні публікації