1 червня - Міжнародний день захисту дітей


              Міжнародний день захисту дітей був заснований Конгресом міжнародної демократичної федерації жінок у 1949 році. Перше святкування дитячого дня було призначено на 1 червня 1950 року, в той раз його відзначили в 51 країні світу.
         З Днем захисту дітей! Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми. Безтурботними, веселими, радісними. Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здоровою і оточеною турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день — добрим і цікавим. А батькам бажаємо терпіння, доброти і ніжності. Не забувайте, що саме ви відповідаєте за щасливе і безпечне дитинство дітлахів!
           Посмішки дітей — це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд. В них стільки щирості і довіри, що розтане навіть найсуворіше і загартоване проблемами серце. Так нехай сьогодні, в День захисту дітей, кожен постарається зробити життя маленьких мешканців нашої планети кращим і безпечнішим. 
          Діти — це наше майбутнє, наш сенс життя і наше щастя. Нехай вони про війни і ворожнечі дізнаються тільки з книжок і ніколи не побачать ці біди наяву. Нехай дітям завжди сонце світить яскраво, життя дарує приємні подарунки, а вночі на чистому небі будуть сяяти мільйони красивих зірок.

1 клас  


Діти — це радість, це посмішки без причини, це чудовий настрій, який вони дарують, це любов, якою вони діляться, щира, чесна, просто так, від усього їхнього маленького сердечка. Давайте берегти ці світлі і сяючі очі!
З Днем захисту дітей!
2 клас     
3 клас   
4 клас 


5 клас 
6 клас  


7 клас 


 Вітаю всіх школярів із світлим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей! Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі були радісними та щасливими, особливо мої любі семикласники. Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій. Нехай воно буде для вас дійсно безтурботним та щасливим!
11 клас   


Коментарі

Популярні публікації