Останній дзвінок - день радості та смутку


 Останній дзвоник – це день, коли перед довгоочікуваними літніми канікулами школярі востаннє сідають за парти. Це день радості та смутку водночас, адже для одних – це чергове закінчення навчального року, а для інших – ще одна сходинка до дорослого життя.

28 травня 2021 року у стінах Степової філії прозвучав останній шкільний дзвінок для учнів 6 класу. Цього року свято пройшло незвично для учнів: кожень учень класу писав записку зі своїм іменем та інформацією про те, ким він хоче стати в майбутньому «Ким ти себе бачиш у майбутньому?» Після цього всі записки скручувалися та потрапляли у скляну пляшку. Один навчальний рік - одна закоркована пляшка «Мрійні пляшки» з мріями дітей про майбутнє. Але уявіть, як цікаво буде зібратись усім разом у 9 класі та прочитати все написане-намріяне за ці довгі роки. Потім учні взяли участь у цікавій, творчій , пізнавальній та спортивній грі «У пошуках Останнього дзвінка», де пройшли шість станцій «Спортивна», «Музична», «Фото-2021», «Ми – поети», «Наша школо, чи знаємо ми тебе?», «Творча».
Діти знайшли дзвінок , який сповістив, що настав час для відпочинку. Країна Знань перегорнула ще одну свою сторінку та надихає рухатись далі.
Настала чудова пора літніх канікул. Бажаємо, щоб вони були незабутні, веселі, цікаві! Дорогі діти, набирайтеся енергії й наснаги від літнього сонечка, щоб із нового навчального року впевнено продовжувати подорож по шкільній стежині в Країну знань!

Коментарі

Популярні публікації