Свято осені "Осінній вернісаж"

 


Кожне свято для дітей – справжнє море радості, гарних емоцій та величезного задоволення. В дошкільному підрозділі Степової філії стало традицією проводити Свято Осені. Цього року воно пройшло 28 жовтня і своєю змістовністю та різноманітністю спонукало піднесенню святкового настрою.

Вихователі - Куліда С.Г., Пінькас Д.Г. та музичний керівник - Кругляк Г.Л. зуміли створити неповторну атмосферу свята та разом зі своїми вихованцями відчути осінній колорит в піснях, таночках та неповторних індивідуальних номерах, в яких діти показали свої творчі здібності.
Хлопчики та дівчатка, одягнені в українські костюми, завзято танцювали з листочками, парасольками, водили хороводи, грали в осінні ігри, співали пісні, розповідали вірші прославляючи осінь за її красу та врожаї. Неперевершеними були усі учасники дійства - каштанчики, краплинки, мухоморчики, білочки, овочі, діти подарували яскраві емоції та незабутні враження. Свято осені — це завжди феєрична подія. Дітлахи залишилися задоволені проведеним святом.

Коментарі

Популярні публікації