#методичнастудія

Успішність, формування ключових компетентностей учнів залежить від персонального шляху реалізації освітнього потенціалу педагога. Саме тому 3 січня 2023 року на базі Первозванівського ліцею відбулося засідання методичної студії вчителів початкових класів, на якому було обговорено індивідуальну траєкторію професійного розвитку педагога, яка реалізується відповідно до Законів України "Про освіту" (ст.53,54,59), "Про повну загальну середню освіту" (ст.22п.3) та Професійного стандарту вчителя початкових класів.
У Первозванівському ліцеї створено цифровий методичний блокнот за допомогою застосунку Microsoft OneNote, у якому вчителі закладу можуть прослідкувати не лише свій професійний розвиток, а і своїх колег.
У рамках індивідуальної траєкторії професійного розвитку педагога було розглянуто результати сертифікації 2022 року. Учитель початкових класів Тетяна ГРИГОРЕНКО, яка успішно пройшла сертифікацію, поділилася досвідом із колегами, розповівши про незалежне тестування, самооцінювання педагогічної майстерності та особливостями вивчення практичного досвіду учасників сертифікації.
Кожен учасник методичної студії отримав завдання підготувати матеріали для формування збірки "Використання вправ з LEGO під час освітнього процесу" (мовно-літературна галузь).

Коментарі

Популярні публікації