"Чисто не там, де прибирають, а там де не смітять". Для технічного персоналу Калинівської школи це не просто гасло, а щоденна життєва сутність. В рамках місячника благоустрою, на території школи прибрано осінній листопад та посаджено кущі троянд.
















у Калинівській школі пройшов історично-літературно-спортивний квест для учнів 5-9 класів «Нащадки славних козаків». 


Різнобарвною, різноликою, строкатою могли побачити Королеву Осінь  усі, хто побував на виставці осінніх експозицій «Барви осені», що проходила у школі 7 жовтня. 



4 жовтня вчителі школи взяли участь у командному турнірі «Повернення в дитинство».
Звичайно, учні не залишилися осторонь і привітали вчителів пісенними і танцювальними подарунками.
Старшокласники взяли участь у Дні самоврядування.





До Дня захисту тварин класний керівник 5 класу Притуляк Л.А. зібрала учнів школи на заочну подорож у світ тварин.




Вирішили підтримати гарну ідею вільного доступу до шкільної мережі WI-FI з умовою виконання завдань. Завдання змінюються кожного тижня.




«Козацькому роду нема переводу. Під таким девізом пройшли змагання між командами учнів 1 і 2 класу, присвячені Дню захисника України.




Під час виховної години «День українського козацтва» класний керівник 3 класу Битко О.С. та асистент Коцар С.П. ознайомили учнів з особливостями та історією виникнення свята Покрови Пресвятої Богородиці.




Класний керівник 4 класу Дуднік А.О. підготувала та провела гру-квест «Не хвались, ідучи в бій, а хвались, ідучи з бою».



 Для того, щоб учні навчилися шанувати народні традиції, 11.10.2019р. в школі для здобувачів освіти була представлена книжкова виставка “14 жовтня - День українського козацтва”.



На уроці трудового навчання класний керівник 4 класу Дуднік А.О. разом зі своїми учнями конструювали з картону рухомі моделі.




30 вересня в Калинівській філії для здобувачів освіти 3 класу бібліотекарем Атаманенко І. В., класним керівником Битко О.С. та асистентом вчителя Коцар С.П. було проведено бібліотечний урок, присвячений до Всеукраїнського дня бібліотек.




Коментарі

Популярні публікації