Уклін Вам до землі, любі, милі вчителі !





Учитель… Таке ніжне, світле, слово. Воно лунає так дзвінко, як чисте джерельце, воно лине, як та провідна зірка, що осяює путь. Але водночас це слово закликає до праці, до дії, творчого пошуку, самовизначення. Один з найбільш шанованих професійних свят усіх працівників освітньої сфери звичайно ж завжди був і залишається улюблений нами - День учителя. Багато хто називає професію вчителя особливим покликанням і з цим не можна не погодитися.
4 жовтня 2019 року у Степовій філії  відбулося традиційне святкування Дня вчителя. Свято для вчителів розпочалося із святкової лінійки, де їх зустрічав  9 клас із вітальними словами. Після уроків усі присутні   насолоджувались святковим концертом: учні школи звернулися зі словами подяки до вчителів,  подарували їм безліч пісень, віршів, сценок. Приємним сюрпризом для вчителів став фінальний танець. 
Отже, дорогі вчителі, ще раз вітаємо Вас із професійним святом: Днем працівників освіти. Нехай Вам завжди всміхається доля, дарує міцне здоров'я та довголіття. Бажаємо  здійснення найзаповітніших мрій, а також щоб у ваших родинах завжди панували тепло, радість та затишок. Пам'ятайте, що без Вас цей світ буде набагато гіршим, адже саме освітяни дають надію людству на подальший розвиток!

Коментарі

Популярні публікації