#EdCampPervozvanivka

14 грудня 2019 року відбулася неймовірна подія #EdCampPervozvanivka
До нашої первозванівської спільноти відповідпльного вчительства долучилися педагоги з різних куточків України. Дякуємо за підтримку Олена РудаВиктор ЛоманюкАлександр НикитинNatalia NikitinaАндрей БатрынчаСветлана ЧернявскаяВалентин ЛомакаЕлена КузьменкоПрасковья Мудрак#видавництвоРанок#EdPro#EdCamp_Ukrainе#НоваГазетаВіталій ТаранОлександр Елькін Yuliia MieliezhykАлександр МиськоСергей Мисько Mayya Tutaeva — разом із Прасковья Мудрак.

Гасло "Освітній простір для щасливої дитини" стало родзинкою події #EdCampPervozvanivka. 187 педагогів, разом з експертами і партнерами, мали змогу не лише оглянути освітній простір, створений для наших здобувачів освіти, а й безпосередньо побувати у ньому, отримати нові знання та ідеї для своїх проєктів і уроків, спробувати сенсорні вправи для дітей з особливими потребами, побачити можливості цифрового мікроскопа і сканкамери, побувати у віртуальній реальності та зануритись у змістовний світ програмного забезпечення mozabook від тренера компанії #edpro.ua Дмитра Галька. Керівництво нашої громади брало участь у панельній дискусії разом з представниками влади та "білою вороною" Майєю Тутаєвою, а також долучилися до експертних паралелей і працювали разом з відповідальним учительством.
Дякуємо всім експертам, які погодилися долучитися до події, за змістовні і неперевершені сесії. Ви були різноманітними, актуальними, сучасними, професійними. Вчительська спільнота отримала неймовірний багаж ідей, які обов'язково збагатять освітній процес кожного.
І звичайно, команда, дякую Вам за злагоджену роботу. Особливо, співкоординаторкам: Оксана Федіна, Юлія Стась, Ольга Агішева, Наталія Бочковська, Тетяна Федієнко. Разом ми можемо багато. І бачимо, що не лише для себе, а й для всієї України. Окреме "дякую" Тетяні Назаренко за підтримку і допомогу, Марині Красіній, неперевершеній ведучій, сподіваюсь, Вам з нами комфортно, Наталії Ковальовій за їдеї та Наталії Панічевій та Анні Мороз за їх втілення, Марині Кошетар і вчителям - початківцям за оформлення, Олександру Бондаренку за золоті руки, Віталію Тарану за вдалі кадри, колегам з Калинівки, Степового, Федорівки, Северинки, які долучилися і волонтерили. Сподіваюся, наш досвід дасть гарні паростки, і наші учні отримають ще більше чудових змістовних уроків, заходів від креативних педагогів, які почуте на (не)конференції трансформують у своїй професійній діяльності. А ефект "довгого хвоста" буде довго супроводжувати всіх учасників і учасниць нашої події.

Коментарі

Популярні публікації