Здорові діти – здорова нація



Напевно, кожен погодиться із твердженням, що найцінніше, що має людина – здоров’я.
З метою популяризації серед учнів здорового способу життя, виховання культури безпечної життєдіяльності, профілактики травматизму, отримання вмінь і практичних навичок, а також з метою формування свідомого та відповідального ставлення до особистої та колективної безпеки з 20 по 24 січня 2020 року  в Степовій філії було проведено Тиждень  знань безпеки життєдіяльності на тему: «Здоров’я дітей – здоров’я нації».  Проведено   виховні заходи,  ігри, конкурси, вікторини, веселі руханки на перервах,  виставку дитячих малюнків «За молодість і майбуття! За здоровий спосіб життя!»(1-6 кл.) Конкурс колажів, бюлетенів «Вплив нікотину на стан здоровя»(7 кл.), «Наркоманія і токсикоманія»(8 кл.), «Способи збереження власного здоровя»(9 кл.) .Проведено бесіду з медичним працівником Козловою Л.В., дітвора переглянула  мультфільми «Королева Зубна щітка», «Мийдодир».У приміщенні шкільної  бібліотеки на учнів чекала виставка-огляд літератури «Здоров’я – це життя», яку підготувала бібліотекар Гаркуша С.М.
Протягом Тижня класні керівники 1-9  класів провели бесіди, виховні години, анкетування, години класного керівника, години спілкування. Також відбулися спортивні змагання «Веселі старти» між учнями 1-4 класів. У різноманітних естафетах діти проявили силу волі, спритність, кмітливість та витривалість, ще раз підтвердили слова народної мудрості: «У здоровому тілі – здоровий дух!» Учні 5-9 класів продемонстрували свої знання про основи здорового способу життя під час проведення квесту «Здорова нація – здорова держава».
Наші школярі здобули нові знання та навички безпеки життєдіяльності. А найголовніше – розуміння необхідності вести здоровий спосіб життя, відповідально ставитися до власного фізичного та психічного здоров’я.






Коментарі

Популярні публікації