"Крим: 5 років окупації. Право на Спротив"

26 лютого 2014 року під стінами Верховної Ради Криму відбулися багатотисячні мітинги. Понад 14 тисяч кримчан виступили за єдину державу, за свою Батьківщину – за Україну!
А в цей час, підступно, без оголошення, Російська Федерація вже розпочала вторгнення. Розпочалася російська агресія, яка мала вигляд нової форми війн – гібридна війна. «Зелені чоловічки», при підтримці місцевих колоборантів розпочали окупацію півострову.
Весь час, з початку окупації російські пропагандисти переконували весь світ, що все відбувалося мирно та за «повною підтримкою кримчан». Проте факти говорять про зворотне – Крим не прийняв окупантів, громадяни України встали на захист своєї землі. Хоча сили і були нерівні.
Анексія Російською Федерацією півострова Крим не припинила спротиву окупантам та колоборантам. Найбільш активно виступала молодь – учні та студенти, які народились та виросли в Україні.
Не зважаючи на репресії та тиск в анексованому Криму завжди були патріоти України які продовжували спротив російським окупантам....
До уваги здобувачів освіти робота в дистанційному режимі! Перейдіть за посиланням та ознайомтесь!
https://drive.google.com/open?id=1QFGUQS5lInId7Y66-vxD4k12Z89kO21z

Коментарі

Популярні публікації