Міжнародний день людей похилого віку

 

 У всьому світі  щорічно 1 жовтня відзначається міжнародний день людей похилого віку, а в Україні ­­­– ще й День ветерана. Це добре, світле і  дуже актуальне свято, тому що воно ще раз привертає увагу до численних проблем літніх людей, що існують у сучасному суспільстві.  Україна, як повноправний член ООН, підтримала ініціативу міжнародного співтовариства і з 1991 щорічно відзначає цей день.

З нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку 1 жовтня 2020 року у Степовій філії  було проведено ряд заходів:
                   - фотоконкурс «Зроби селфі з бабусею та дідусем»;  

           -  акція «Подаруй сувенір бабусі та дідусю»;

          - виставка робіт декоративно-прикладного мистецтва «Все на світі вміють бабусині руки».

Представники учнівського самоврядування  виготовили вітальні листівки  та привітали ветеранів та людей поважного віку  із цим днем. Також здобувачі освіти, працівники школи долучилися до організації виставки  «Все на світі вміють бабусині руки».

 Метою цих заходів було виховати доброту, повагу до людей старшого покоління, уміння шанувати близьких людей. Ці заходи дали можливість ще раз нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими та милосердними до найповажнішої частини суспільства.

Всім людям похилого віку ми щиро бажаємо довгих років життя, найдорожчого для всіх – міцного здоров’я і мирного неба, всіх земних благ, любові та шани від синів і дочок, онуків та онучок, поваги від оточуючих.

 

 

Коментарі

Популярні публікації