День пам'яті Героїв Небесної Сотні

 


Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Серед Небесної Сотні були як зовсім юні, так і вже люди поважного віку з усіх куточків України – від сходу до заходу, від півдня до півночі. Небесна Сотня об’єднала в собі народ усієї Соборної України.

19 лютого в Степовій філії відбулися заходи з метою вшанування героїв Небесної Сотні, виховання поваги до Батьківщини, виховання патріотичної свідомості та виховання здобувачів освіти у національно-патріотичному дусі.

Класними керівниками були проведені виховні години, уроки-памяті. Педагогами організаторами був проведений патріотичний квест «З Україною в серці». Також проведено урок мужності, на якому здобувачі освіти переглянули документальний фільм «Майдан», також обговорили хронологію подій та цікаві факти з історії тих днів.

У фойє розташована композиція «Дерево свободи», яка вшановує память героїв, що виборювали свободу нашого народу, для якої діти виготовили паперових ангелів.

Коментарі

Популярні публікації