День безпечного Інтернету (Safer Internet Day)

9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».

Щороку до Дня безпечного Інтернету в Україні, як і у всьому світі, приєднується все більше організацій.

Степова філія не стала винятком. Здобувачам освіти 9 класу було запропоновано пройти «Тест на Інтернет залежність. Безпека в інтернеті». Підрахувавши усі отримані результати, тест показав, що 90% учнів варто врахувати серйозний вплив Інтернету на своє життя. Разом із педагогами організаторами здобувачі освіти 8 класу вирішили приєднатися до відкритої інтернет-конференції «Безпека дітей в Інтернеті: попередження, освіта, взаємодія». Пограли у гру  «Правда чи Фейк про Інтернет» здобувачі освіти 6 класу. Класними керівниками проведено виховні години, вікторини, бесіди про безпеку дітей в Інтернеті. Також здобувачі освіти організували  флешмоб «Ми за безпечний інтернет». 

Інтернет може бути майданчиком для навчання, розваг, спілкування з друзями, або просто місцем, де ти можеш розслабитись чи щось досліджувати. Щоб не стати жертвою шахраїв треба дотримуватись простих правил безпеки!

 

Коментарі

Популярні публікації