Атестаційна кампанія – 2022

 

Атестаційна кампанія – 2022 для всіх учителів України назавжди запам'ятається тим, що кожен із нас щодня виборює свободу, право на життя у вільній країні з мирним небом над головою, правом жити на рідній землі й дихати рідним повітрям.

Ще заздалегідь учителі КЗ «Первозванівське НВО» обрали тему есе «Секрети мого успіху», як підсумок атестації. Навіть ті колеги-педагоги, які допомагають Збройним Силам України боронити нашу землю, знайшли час для того, щоб поділитися власним успіхом бути вчителем.
Уся збірка пронизана бажанням жити, навчати здорове покоління дітей, вірою в переможний мир та світле майбу
тнє України. https://drive.google.com/.../1jVmL.../view...

Оксана Федіна

Атестаційна кампанія-2022 в КЗ “Первозванівське НВО”
Війна!? Чи на часі атестація?
Незвично узагальнювати свій досвід роботи, коли важливіше допомогти волонтерам, приготувати смаколики воїнам, чергувати в територіальній обороні, перерахувати кошти на бронежилети чи спальні мішки. На часі творити на перемогу для своєї країни! І ми це робимо! Навіть якщо це атестація!
Дякую членам атестаційної комісії за теми есе і відеоролика. Впевнена, якби не війна, то у кожного з нас вони були б зовсім іншими. Але вони такі, як є! Кожен замислився, переглянув свої цінності і висвітлив свої пріоритети так, як відчуває саме зараз!
Дякую Оксані Олександрівні за педраду і збірку. Колегам - за влучні запитання і позитивні відгуки, і, звичайно, за думки в есе, які розкрили родзинку секрету успіху кожного з нас. Наголошу на тому, що вразило мене найбільше:
  • Самодостатність та емпатія до ближнього Олександра Анатолійовича. Його вміння реально оцінити власні вчинки, здобутки колег та досягнення учнів. Запам’ятаю: “Успішним буде той, хто володітиме найкращими навичками у викладанні”.
  • Професіоналізм Оксани Валентинівни. Розуміння того, що ти знаходиш себе у процесі своєї педагогічної професійної діяльності.
  • Вплив на становлення особистості власним прикладом від Світлани Олексіївни, а саме своїми вчинками, стилем спілкування, власною позицією, довірою.
  • Систематична наполеглива праця над удосконаленням своєї фахової майстерності Галини Миколаївни.
  • Вірність учительству Ігоря Анатолійовича. Бажаю, щоб реформи не заважали, а допомагали. Не треба боятися змін, бо зміни - це ти!
  • Усвідомлення успіху і досягнення нових вершин. Розвивати свої сильні сторони і не зупинятися - Дмитро Станіславович.
  • Постійне оновлення секретів успіху за вимогою часу - Вячеслав Анатолійович. Від себе: а й з потреби учнів, колег, які довкола тебе, бо поступ має бути постійно - це неперервний процес.
  • Успіх моїх учнів - це мій професійний успіх! Олено Віталіївно, розумієш, які ми, твої вчителі - успішні. Пишаємось! Головне - не зупинятися, бо сучасний креативний педагог зобов’язаний працювати над собою! (Відповідати професійному стандарту - від себе)!
А ціль і мрія у нас одна - переможний МИР! Так і буде, вже скоро! Знаю! Вірю! Все буде Україна!
Оксана Курлова

Коментарі

Популярні публікації