Різнокольорові пазли "Кольорового тижня" в Калинівській філії

Різнобарвними пазлами склалися дні тижня в Калинівській філії Первозванівського ліцею, що проходив під яскравою назвою «Кольоровий тиждень». Традиційно молодші здобувачі освіти взяли активну участь.Учнями молодших класів було обрано найяскравіші кольори: синій, жовтий, зелений та червоний!
Вчителем першого класу Білоусовою Т.В. було підготовано серію цікавих досліджень таємниць води в рамках Всесвітнього дня води. Також діти дізнались детальніше, що може символізувати синій колір.
Класним керівником 2-го класу Битко О. С. було запропоновано цікаві вправи, яку було реалізовано на англійській мові, до прикладу вправа "З'єднай слово", де учні мали можливість продемонструвати свою інтуїцію. Учням була найбільше до вподоби інтерактивна вправа "Посміхнись смайлику!".
Учні третього класу з класним керівником Чепіль В.О також долучились до кольорового тижня. Учням найбільше до вподоби виявився червоний колір. Тому на уроці фізичної культури була проведена кольорова естафета. Також створювали асоціативний кущ "Червона думка", виконували "червоний" філворд, грали в гру "Знайди в класі більше червоного кольору!", а під час математики виконували хвилинку - кольоринку, де відгадували загадки.
Учні 4-го класу з класним керівником Коцар С. П. провели тиждень не тільки весело але й цікаво, та виконували безліч інтерактивних завдань, а саме: створювали разом асоціативний кущ про зелений колір, утворювали кольорові прислів'я, виконували "Зелені" філворди. На предметі дизайн та технології створювали зелене дерево. До того ж діти із захопленням грали в інтерактивну гру "Хто я?", таким чином перевіряли свою інтуїцію.
Насичений тиждень минув, а позитивні емоції та спогади залишилися!
Кожен день в школі по-своєму кольоровий, барвистий та насичений дякуючи ЗСУ! І найбажаніші залишаються кольори - нашої перемоги!!!

Автор допису Чепіль В.О.

Коментарі

Популярні публікації