День фіолетово-рожевого кольору

Той, хто любить фіолетовий колір – людина незвичайна. Вона прагне до свободи й незалежності, обожнює сюрпризи й зигзаги. Вона може здатися “сплячою”, але в душі прагне до польоту, мріє про крила, щоб злетіти якомога вище. Любить інтелектуальне спілкування, і, між іншим, їй частенько цього не вистачає! Любителі фіолетового кольору часто мають незвичайний інтелект.

“Фіолетові” особистості загадкові, володіють творчим складом розуму і швидко сприймають піднесені ідеї. Фіолетовий колір часто подобається художникам, а також людям, які вважають, що сильно виділяються з одноманітності оточуючих. Якщо це ваш колір, ви, швидше за все, щедрі та чарівні.
Рожевий колір – пом’якшений червоний, він об’єднує пристрасть і чистоту. Цей колір асоціюється з романтикою, свіжістю, витонченістю і ніжністю.
Людина, яка віддає перевагу рожевому, все життя перебуває у світі мрій й очікуванні чудес. Мріє про піднесену любов. Ця людина ніжна й розслаблена, противник раю в курені – обожнює комфорт і затишок. Нерідко “рожеві окуляри” замінюють їй дійсність, тому спокій – його друге “я”.

PS. Інформаційний матеріал узято зі сторінки соціальної мережі Facebook Володимира Ткача.


Коментарі

Популярні публікації