Безпека дорожнього руху!

 

У дошкільному підрозділі Степової філії Первозванівського ліцею з 11.09 по 15.09.2023 року було проведено Тиждень безпеки дорожнього руху – «Правила дорожні- корисні для кожного». Під час якого педагоги знайомили вихованців із правилами поведінки на дорогах, виховували дбайливе ставлення до свого здоров’я і життя.

На занятті ознайомлення з соціумом «Допоможемо мавпочці Алісі до цирку потрапити» діти ознайомилися зі знаками, розміткою на дорогах, розглядали ситуації, які можуть виникнути на дорогах і тротуарах, вчилися критично мислити та самостійно приймати рішення в екстремальних ситуаціях.
Метою квесту «Правила дорожні усім знати потрібно» було закріпити з дітьми правила дорожнього руху, прищеплення розуміння необхідності суворого дотримання встановлених правил поведінки на дорозі, навчати приймати участь у дорожньому русі без негативних наслідків, вироблення навичок спостережливості.
Протягом тижня всі працівники дошкільного підрозділу за допомогою ігор, бесід, занять навчали дітей розуміти призначення сигналів світлофора, значення дорожніх знаків, розрізняти ці знаки, правильно реагувати на сигнали світлофора, виховували у дітей дисциплінованість на дорогах, бажання бути уважними, спостережливими, обережними, попереджувати нещасні випадки.
(автор публікації Шаповалова Ю.І.)

Коментарі

Популярні публікації