Комплексний захід представниківГоловного управління ДСНС в Кіровоградській області з фахівцями ювенальної превенції

16 листопада в рамках Тижня БЖ «Пожежна безпека в умовах воєнного стану» до Калинівської філії Первозванівського ліцею завітали представники Головного управління ДСНС в Кіровоградській області та разом з фахівцями ювенальної превенції провели комплексний захід з безпеки для учнів 1-9 класів.
Розповіли про правила пожежної безпеки, ознайомилися з пожежним автомобілем, дізналися як він працює, учні приміряли на себе форму рятувальників, побачили як працює пожежний рукав, навіть спробували управляти ним.
Також на заході був присутній досвідчений сапер, який розповів учням про те, якими мають бути їхні дії у разі знаходження боєприпасів та їхніх не менш небезпечних уламків, поділився своїм досвідом розмінування деокупованих територій (зокрема в Харківській області). А ще охочих запросили на фотосесію у піротехнічному спорядженні.
Правоохоронці в свою чергу розповіли учням про юридичну відповідальність, зокрема за крадіжки, паління та вживання алкогольних напої неповнолітніх, особливу увагу фахівець з ювенальної превенції звернула на поняття булінг.
На завершення учні отримали невеличкі подарунки у вигляді книги-гри, де можна перевірити свої знання з особистої безпеки в різних надзвичайних ситуаціях.








Коментарі

Популярні публікації