Сірники - не іграшки

 

У дошкільному підрозділі Федорівської філії з 13 по 17 листопада 2023 року було проведено Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему: "Навчіться сьогодні, щоб бути в безпеці і вижити завтра". Під час якого вихователька навчала дітей правилам пожежної безпеки. Навчання проходило в ігровій формі. Вихованці розглядали тематичні картинки, грали в дидактичні та рухливі ігри. Були проведені бесіди, обговорені життєві ситуації.

На занятті ознайомлення з соціумом "Сірники - не іграшки" діти ознайомилися з правилами протипожежної безпеки та поведінкою під час пожежі, розширили знання про професію пожежника.
Під час заняття з розвитку мовлення "Не жартуй з вогнем" малята поглибили знання про причини виникнення пожежі в побуті та її наслідки, вчилися викликати пожежну службу, називати свою домашню адресу, просити допомоги в дорослих.
Метою заняття ХПД(малювання) було навчити вихованців малювати добрий вогник, розширити знання про значення вогню в житті людей, що він може приносити користь і шкоду при неправильному користуванні ним.
Заходи, які відбулися протягом тижня, допомогли дітям отримати знання про те, якою має бути поведінка під час пожежі, щоб уникнути нещасних випадків.
(автор публікації Ковальова О.О.)

Коментарі

Популярні публікації