Правовий вектор в освіті

8 січня 2024 року у Степовій філії Первозванівського ліцею завідувачем філії Ольгою ХОМУТЕНКО було проведено засідання освітнього консалтингу «Правовий вектор в освіті», метою якого було розгляд питання про науково-правове забезпечення освітнього процесу.
На початку засідання, виконуючи вправу «Чим запам’ятався 2023 рік освітянам », згадали, які були зміни та нововведення, а саме накази, постанови та листи щодо форми організації освітнього процесу, навчання дітей, які одночасно здобувають освіту за кордоном і в закладі освіти України, впровадження STEM-освіти, створення безпечних умов перебування учасників освітнього процесу, організації виховного процесу, роботи психологічної служби, вдосконалення компетенцій щодо надання психологічної підтримки учасникам освітнього процесу, атестації та сертифікації педагогічних працівників.
Після розгляду цих документів перейшли до перегляду презентації «Що 2024 рік обіцяє українським школярам, студентам та освітянам». Також згадали наших мужніх захисників-героїв! Дякуємо ЗСУ за можливість творчо працювати! Наближаємо Перемогу разом!


Коментарі

Популярні публікації