Спільний проєкт учнівських колективів 5-11 класів "Міста-герої"


          У кінці березня – на початку квітня український народ відзначає другу річницю початку визволення українських земель від рашистських загарбників. У ці дні учнівські колективи 5-11 класів опорного закладу Первозванівського ліцею взяли участь у спільному проєкті «Міста-герої». На створеній інтерактивній мапі України знайшли місце творчі роботи – листівки із лаконічним викладом інформації (фотографії, описи) про міста-герої України. Велика подяка всім, хто долучився до цієї роботи!..

 Цивілізований світ впевнено став на бік України. Про це свідчить потужна підтримка України міжнародним співтовариством, а також визнання міжнародною спільнотою того факту, що сьогодні Україна стоїть на захисті єдиної, демократичної Європи, цінностей цивілізованого світу.
Саме в Україні була знищена давня світова ілюзія про росію як нібито цивілізовану країну. Світ побачив звірства окупанта. У селах і містах, звільнених від них, відкрилася повна правда про те, що несе із собою росія: це катівні, розстріли, мародерство…
Справді дуже дорогою ціною дістається перемога. Саме про це йдеться в авторському вірші Володимира Ткача «Міста-герої», що органічно став частиною проєкту.  

 






Коментарі

Популярні публікації