Турнір "Від математики до мистецтва"

Перед початком весняних канікул, а саме 29 березня для здобувачів освіти Первозванівського ліцею відбувся турнір з навчальних предметів "Від математики до мистецтва".

21 команд змагалася за право бути першою в своїй секції дисциплін. Знавці фізико-математичних наук та інформатики створювали веб сторінку магазину побутової техніки та електроніки, секція знавців мови (українська, англійська) та літератури (українська, зарубіжна) працювала над постером "Антисуржик Кіровоградщини". Географи разом з хіміками та біологами створювали карту рідного краю "Моя Кіровоградщина", а секція суспільних наук та мистецтвознавства по завершенню своєї роботи презентували журі постер "Мистецтво-цілитель здоров'я". Ну а початківці опорної школи та філій проходили цікавий квест і захищали свій проєкт "Здоровий спосіб життя - запорука довголіття".
Незважаючи на тривогу, яка перенесла наш захід в укриття, учні продемонстрували свою ерудицію, творчий підхід та вміння працювати в команді. Ми пишаємося кожним із вас!
Журі нашого турніру оголосять свої результати на традиційному фестивалі для здобувачів освіти Первозванівського ліцею "На крилах успіху".
Дякуємо нашим ЗСУ за можливість навчатися під синьо-жовтим прапором!

Більше інформації за покликанням https://www.facebook.com/100023710777800/videos/1098423



234817194/

Коментарі

Популярні публікації