День цивільного захисту з фахівцями ГУ ДСНС у Кіровоградській області

На виконання Річного плану Первозванівського ліцею на 2023/2024 н.р., 18 квітня 2024 року в День цивільного захисту, для учнів 5-11 класів опорної школи нашого закладу освіти, фахівці ГУ ДСНС У Кіровоградській області та представники Патрульної поліції Кіровоградської області провели лекційно-практичне заняття з тем: "Мінна безпека", "Безпека на дорозі. Сигнали регулювальника". Здобувачі освіти закріпили свої знання з поняття "міна" та які види мін існують, засвоїли вказівки про те, як розпізнати міну та як уникнути потрапляння в небезпечні місця.

Проговорили про безпеку на дорозі: повторили Правила дорожнього руху, які допомагають уникнути аварій та травм. Представники патрульної поліції наголосили дітям на необхідності завжди дотримуватися правил переходу дороги та користуватися пішохідними переходами, про важливість використання світловідбиваючих елементів у темний час доби або при поганій видимості.


Учні мали можливість приміряти на себе вибухозахисне екіпірування та спорядження і перевірити свої знання сигналів регулювальника дорожнього руху.



Коментарі

Популярні публікації