PROвідник безпеки

 

Тиждень БЖ на тему: "Дарма не бійся, але стережися!" ( психологічна підтримка та дії у надзвичайних ситуаціях під  час воєнного стану).

 Сьогодні здобувачі освіти 8 класу Степової філії взяли участь у квест-грі "Стрес та тривога:  як вберегти ментальне здоров’я?".  Ментальне здоров’я є важливою складовою психофізичного розвитку здобувачів освіти, що поєднує здоровий дух, гарне фізичне самопочуття та психіку людини. Діти переглянули презентацію "Психологічна  підтримка дітей під час воєнного стану", та виконали ряд вправ для подолання стресових ситуацій.

  Також Кругляк В.А. та Кругляк А.Л. провели навчально-розважальну гру “PROвідник безпеки”, яка навчає правилам безпечної поведінки на територіях, що постраждали від бойових дій. Під час гри діти дізнались ще більше про  вибухонебезпечні предмети, як вони виглядають, де бувають, та про правила поводження у таких випадках. За допомогою 38 карток, які поділені за категоріями "Предмети", "Локації", "Дії" та "Застереження" здобувачі освіти пояснювали своїм командам поняття зашифровані на картці. В ході проведення заходів діти отримали багато корисних порад, позитивні емоції та поповнили свою «скарбничку знань» інформацією про підтримку ментального здоров’я у воєнний час. Не забуваймо дбати про свою безпеку та укріплювати ментальне здоров'я!!!

Коментарі

Популярні публікації