Акція "Чисте довкілля"

Навесні починається наймасштабніше прибирання країни. Більшість наших громадян долучається до масових заходів за місцем проживання, метою яких є прибирання зелених зон та благоустрій територій. Тож проведення у березні-травні щорічної Всеукраїнської акції “За чисте довкілля” стало доброю традицією, що відображає активну життєву позицію і прагнення не на словах, а на ділі дбати про благоустрій та чистоту навколишнього середовища,  адже всі ми хочемо жити в місці, де ошатні будинки, чисті й затишні вулиці, доглянуті пам’ятники, квітучі сади, впорядковані зелені зони.
Акція має на меті перш за все докорінно змінити ставлення населення нашої Первозванівської громади до проблеми покращення довкілля та санітарного стану територій, на яких вони проживають.
Першою ластівкою у цьому році у межах діяльності колективу опорної школи стала природоохоронна толока із дидактичною складовою колективу учнів 8-го класу, що було представлено у фейсбуці відеороликом.
Як тут не захоплюватись творчим підходом педагога Олександра Анатолійовича Волкова, який охоплює посади вчителя англійської мови та класного керівника в опорній школі КЗ "Первозванівське НВО", до здійснення природоохоронної акції. Маємо брати приклад з такого якісно плідного поєднання!



Коментарі

Популярні публікації