«Дітям світу – сонце й мир»

 


«Діти – се наш дорогий скарб, се наша надія, се – молода Україна»

Олена Пчілка
20 листопада — Всесвітній день дитини. Офіційно це свято з'явилося в 1954 році завдяки відповідному рішенню Генеральної Асамблеї ООН, яка звернула увагу всього людства на необхідність досягнення взаєморозуміння з дітьми та забезпечення благополучних умов для їх життя.
20 листопада 2020 року в Степовій філії для здобувачів освіти були проведені майстер-класи з виготовлення іграшок, української вишиванки, оформлено інформаційний стенд. Бібліотекарем було проведено правовий квест «Кожна дитина має право». Мета заходу полягала в тому, щоб сприяти формуванню правової культури школярів через ознайомлення з правами та свободами, викладеними в Конвенції про права дитини та прищепити усвідомлення того, що немає прав без обов’язків, а обов’язків – без прав. Для учнів 2-4 класів проведено музично-танцювальні руханки.
Діти – це найголовніший скарб нашого суспільства. І від того, як ми їх виховуємо, які зерна добра, справедливості, мужності ми в них закладемо, залежить не тільки майбутнє нашої країни, а й майбутнє всього нашого світу.

Коментарі

Популярні публікації