Вишиванка єднає

 


20 травня здобувачі освіти та вчителі Степової філії із задоволенням долучилися до свята - Дня вишиванки. Школа замайоріла різнобарвними візерунками української вишивки.

Класними керівниками були проведені години спілкування «Вишиванка – символ Батьківщини», «Чарівна краса вишиванки», «Вишиванка - дзеркало народної душі». На заходах акцентувалась увага на тому, яке значення у наші дні має вишиванка- це символ, який єднає українців незалежно від мови, якою вони спілкуються і місця, де проживають.
Учні створювали свій орнамент, використовуючи основні кольори вишиванки, робили світлини «Жива» вишиванка. На музичному занятті в дошкільному підрозділі були проведені цікаві ігри.
Педагогами організаторами проведено вікторину до Дня вишиванки, організовано флешмоб «Вишиванка єднає», до якого долучились здобувачі освіти та педагогічні працівники, оформлено стенд. Також діти із задоволенням прийняли участь у квесті «Українська вишиванка», переглянули відеоролик «15 фактів про День вишиванки» та виконали пісні присвячені символу цього дня.
Проведення такого свята продемонструвало, що здобувачі освіти, вихованці дошкільного підрозділу Степової філії відчувають себе справжніми українцями та налаштовані на збереження культури, звичаїв і традицій свого народу. З Днем вишиванки! Нехай життя буде вишите кольорами щастя, радості і добра!

Коментарі

Популярні публікації