"Загальнолюдські цінності в творах В.О. Сухомлинського"

Дружба - це по-справжньому безцінний дар, який ми отримуємо!
Друзі знаходяться поруч з нами в періоди наших злетів і падінь, до них ми звертаємося за емоційною підтримкою і знаємо, що вони завжди підтримають нас. В цьому переконалися учні третього класу Калинівської філії Первозванівського ліцею.
Класним керівником Чепіль В.О. було проведено годину спілкування, де учні ознайомились з повчальними творами Василя Олександровича Сухомлинського, в яких часто зустрічаються теми дружби, добра, підтримки, взаємодопомоги та інших якостей, які так потрібні для виховання молодших школярів.
Під час години спілкування ми розглянули оповідання "Справжній друг", Як Павлик списав задачу", "Дівчинка і ромашка", обговорили та визначили позитивні та негативні риси героїв, які шкодять справжній дружбі, крім того визначили, з яким героєм хотіли б товаришувати, відгадували ребуси, грали в гру "Кошик", пригадали правила дружби.
До того ж, спільно з учнями було створено лепбук "Загальнолюдські цінності в творах В.О. Сухомлинського". Запрошуємо до 3-го класу, щоб ознайомитись.
Автор допису Чепіль В.О.


Коментарі

Популярні публікації