Правила дорожнього руху – твої правила!

З метою формування в учасників освітнього процесу свідомого ставлення до свого життя і здоров’я, поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, узагальнення і удосконалення знань із безпеки дорожнього руху в Степовій філії Первозванівського ліцею з 22 по 26 травня 2023 року було проведено Тиждень безпеки дорожнього руху на тему «Правила дорожнього руху – твої правила!».

Усі заходи в рамках Тижня були проведені вчителями з використанням різноманітних форм роботи: виховні години з елементами конкурсів і тренінгів, години спілкування, віртуальні подорожі, бесіди, ігри-вікторини, перегляд тематичних відео та презентацій. Здобувачі освіти мали можливість створити алгоритм дій при ДТП, розробити пам’ятки учасника дорожнього руху.
Під час проведених заходів діти повторили, узагальнили та систематизували знання про правила дорожнього руху та дорожні знаки, навчилися застосовувати їх в певних життєвих ситуаціях. Учні зустрілися з представниками патрульної поліції м. Кропивницький. У цікавій ігровій формі діти повторили вже відомі правила дорожнього руху, визначали порушення як з боку пішохода, так і з боку водія.
Ми впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я!

Коментарі

Популярні публікації