Олімпійськими шляхами до здорового майбутнього

 


Усім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом  здоров’я  був і залишається спорт.

Так  9 та 10 вересня 2021 року в Степовій  філії – НВК «ЗШ І-ІІ ступенів – ДНЗ» КЗ «Первозванівське НВО»  вчителем фізичної культури  Кругляком В.А. та вчителем  початкових класів Тирон Г.М. були проведені  заходи в рамках Олімпійського тижня , присвячені Дню фізичної культури та спорту: «Спорт. Чому Олімпійські ігри особливі змагання?»,  «Ми – юні олімпійці»,  «Від Олімпії до наших днів»,  «Олімпійське сузір’я України»,  #BeActive (#БудьАктивним). Спортивні змагання «Супер малята», вікторина «Спорт-знайка» (3-4 класи), «Веселі та спритні», футбольний турнір (8-9 класи). Класні керівники провели  Олімпійські уроки «Олімпійськими шляхами до здорового майбутнього».

 Цікавинкою цього року стало проведення Олімпійського уроку на подвір`ї школи. Для 3-4 класів він пройшов у формі рухливих ігор різних народів світу. Діти познайомились з особливостями становлення національного спорту кожної країни та відмітили для себе, що багато в чому ігри різних країн схожі на наші - українські.
Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники спортивних заходів. Побажаємо учням успіху в подальших спортивних звершеннях, адже спортивне життя школи не обмежується одним тижнем, попереду у кожного ще багато спортивних досягнень!

Коментарі

Популярні публікації