Шалені зірки


 Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового року. Ялинка, подарунки, здійснення мрії, святковий настрій – із такими словами у більшості людей асоціюється Новорічне свято. Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Саме так він пройшов і в Степовій філії КЗ «Первозванівське НВО» 30 грудня 2021 року для учнів 5-9 класів. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками , піснями та, звичайно, «шаленими зірками». Діти разом із педагогами взяли участь у новорічній конкурсно-розважальній програмі «Шалена зірка». Всі присутні уважно спостерігали за грою вчителів та учнів. Команда дітей та вчителів із великим запалом та задоволенням брали участь у веселих рухливих конкурсах: «Танцюю для тебе», «Ідеальний слух», «Читай по губах», «Прості рухи», «На вершині хіт- параду», «Караоке», «Правда чи брехня?», «Нехай душа танцює», «Фінал. Імпровізація». Діти, вчителі та всі присутні отримали багато незабутніх вражень та позитивних емоцій.

По завершенню свята Дід Мороз та Снігуронька подарували подарунки для всіх учнів школи. За смачні смаколики хочемо подякувати депутату обласної ради Кайдашу Ю.А.
Нехай у Новому році збудеться все задумане, а 2022 стане таким, яким ми хочемо його бачити. Побажаємо один одному любові та віри в себе і процвітання нашої держави. Бажаємо всім, аби новий рік приніс мир, спокій, справедливість та здоров’я, радість і впевненість у завтрашньому дні!
З Новим роком та Різдвом Христовим!

Коментарі

Популярні публікації