Я дякую...

 

 


У світі немає нічого простішого, ніж сказати іншій людині «дякую», і немає нічого ціннішого за ці п'ять букв. Щороку 11 січня у світі святкують чудове свято — Міжнародний день «Дякую». Щира подяка завжди викликає позитивні емоції та теплі відчуття.

Учні Степової філії КЗ «Первозванівське НВО» також  долучилися до святкування та взяли  участь у флешмобі «Я дякую…». Здобувачі освіти 3-4 класу із класними керівниками Чорнобривець Л.А. та Тирон Г.М. виготовили вітальні листівки та дякували учителям, друзям за їхню любов, чуйність, підтримку, увагу. Школярі 3-9 класів переглянули  інформаційний дайджест «11 січня – Всесвітній день «Дякую». Саме в цей день  учні  дізналися давню та складну історію виникнення слова «дякую», як сказати «дякую» різними мовами світу, про магічні властивості та цікаві факти про  слово, виконували цікаві завдання. Діти заповнювали лист подяки, де писали  кому можна  і потрібно подякувати.

11 січня – це саме той день, коли варто подякувати всім, хто робить для нас добро.

Учні   дякували один одному за допомогу в навчанні, за слушні поради, учителям – за нескінченне терпіння, надані корисні та необхідні знання.

Здобувачі освіти  підсумували, що слова вдячності дійсно чарівні, вони здатні змінювати наше життя на краще, налаштовувати людей на позитив, гармонізувати взаємовідносини.

Не бійтесь, люди, «дякую» казати,
За хліб святий, за друзів і родину!
Цим словом можна душу обійняти,
І повернути до життя людину.

 

Коментарі

Популярні публікації