Молодь об’єднана спортом

 

#Літо_2022_разом_до_перемоги

#День_Молоді_2022

#Здорова_сильна_вільна_молодь


Юність і молодість - це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Це час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань. Цього року Україна вперше відзначає офіційно День молоді 12 серпня.

Саме вони, сьогоднішні школярі, студенти, молоді робітники, підприємці, науковці, скоро будуть визначати шляхи розвитку країни.

Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики.

Одне з важливих завдань сучасності – виховати фізично, морально, соціально, духовно здорову людину. Справедливими є слова: "Здоров’я – це ще не все, а все інше без нього – ніщо".

12 серпня 2022 року  учні Степової філії  долучилися до Молодіжної  акції з нагоди Дня молоді «Молодь об’єднана спортом»,основною метою якої було сприяння формуванню свідомості молоді щодо ведення здорового способу життя.

Особливо великий  оздоровлюючий зміцнювальний вплив на дитячий організм надає плавання. Заняття плаванням зміцнюють опорно-руховий апарат дитини, розвивають також фізичні якості, як витривалість, сила, швидкість, рухливість у суглобах, координація рухів. Діти  загартовуються  за допомогою сил природи, адже сонце, повітря і вода - наші кращі друзі . Здоров’я молодого покоління  - надважливе для майбутнього України.

 https://www.facebook.com/100010570393642/videos/1231451981009971/

Коментарі

Популярні публікації