Підтримка ЮНІСЕФ для обраних шкіл у межах ініціативи «Спільно до навчання»

 

Шановний(-а) пане(-і) директоре(-ко)!
Представництво Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні висловлює Вам свою повагу та раді привітати із тим, що Ваш заклад буде підтримано в межах ініціативи “Спільно до навчання”.
Ініціативу “Спільно до навчання”  реалізовує Міністерство освіти та науки України (далі — «МОН») за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Першої леді України. Ініціатива спрямована на захист прав кожної дитини та створення можливостей для їхнього безперервного навчання у цей важкий час. У межах ініціативи МОН спільно з ЮНІСЕФ допоможуть дітям налаштуватись на освітній процес, покращити їхнє фізичне та психічне здоров’я, а також популяризувати серед них здорове харчування.
На початковому етапі, для передачі обладнання та матеріалів, ЮНІСЕФ пріоритезує опорні заклади освіти по всій країні, крім тих, які знаходяться в Луганській, Донецькій, Сумській, Харківській, Миколаївській, Запорізькій та Херсонський областях (очікуємо, що в цих областях навчальний процес розпочнеться переважно дистанційно). Ініціатива передбачає передачу закладам освіти обладнання та матеріалів для облаштування укриттів, навчальні матеріали щодо психоемоційної підтримки та протимінної безпеки, набори навчальних матеріалів ‘школа в коробці’, тощо.
Ми розуміємо масштаби потреб та обмеженість ресурсів. Завдяки цій ініціативі ми рішуче налаштовані продовжувати допомагати закладам освіти повертатись до навчання та продовжувати освітній процес згідно з рекомендаціями МОН на 2022–2023 навчальний рік. 

Коментарі

Популярні публікації