Про безпеку вчаться дбати дошкільнята

У дошкільному підрозділі Степової філії з 12.09.2022 по 16.09.2022 року було проведено тиждень знань БЖ «Їдеш у путь – обережним будь!».

Вихователі знайомили дітей із правилами поведінки на дорогах, у громадському транспорті. Під час проведення дидактичних ігор «Постав дорожній знак», «Навіщо потрібні дорожні знаки», «Регулювальник», «Небезпека на дорозі» діти ознайомилися зі знаками, розміткою на дорогах, розглядали ситуації, які можуть виникнути на дорогах і тротуарах.
Метою проведених занять «Правила безпеки дорожнього руху», «Дорога додому», «Веселий автобус» було закріплення дітьми правил дорожнього руху, прищеплення розуміння необхідності суворого дотримання встановлених правил поведінки на дорозі, вироблення навичок спостережливості, закріплення знань, що люди ходять по тротуару, розуміння призначення сигналів світлофора. Також музичним керівником було проведено музичну розвагу «Правила дорожнього руху», на якій вихованці грали в веселі ігри з зайчиком та совою, вчилися реагувати на сигнали світлофора, ознайомились із знаком "пішохідний перехід" та виконали запальний танок Світлофорчика.
Безпека дитини – одна з найважливіших турбот, тому батьки та вихователі мають змалечку навчати дітей основам безпечної поведінки на вулиці.

Коментарі

Популярні публікації