Гуманне та відповідальне ставлення до тварин

Кожен із нас має домашніх улюбленців: котів, собак, кроликів, папуг, гризунів та інших тваринок. Ми їх любимо та оберігаємо. Але трапляється, що улюбленці губляться або злий господар проганяє бідолаху, і тоді тваринці потрібна допомога. Добрі люди беруть нікому непотрібних тварин. І тільки деяким пощастить, і вони знову стануть домашніми улюбленими тваринками.

"Гуманне та відповідальне ставлення до тварин" - над такою темою працювали учні 4 класу Первозванівського ліцею, переглянувши відео про тварин та ознайомившись із сайтом, де розміщують інформацію про знайдених та загублених тварин. Діти розповіли свої історії та поділилися фото своїх домашніх улюбленців.
Діти! Давайте будемо піклуватися, любити й оберігати наших хвостатих друзів. Якщо у вас є можливість завітати до притулку, пригостити тваринок їжею, теплими речами - зробіть це. І не забувайте, що у притулку якась тваринка чекає саме на вас! Більше фотоматеріалів за покликанням: https://www.facebook.com/photo/?fbid=3289244601329548&set=pcb.2626193877516710

Коментарі

Популярні публікації