Виховуємо патріотів!

 


День захисників і захисниць України — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці, водночас з Днем Українського козацтва.

13 жовтня, Шаповаловою Ю.І. вихователем дошкільного підрозділу Степової філії було проведено тематичне заняття з художньо-продуктивного розвитку «Без верби і калини нема України», на якому діти знайомились із державними та народними символами України. Також на занятті вихованці виліпили із пластиліну гроно калини. Діти дізнались багато нового та корисного про калину, а вихователь запропонувала кожному скуштувати вдома, разом з батьками чай з калиною.
Музичним керівником Кругляк А.Л. було проведено розвагу «Веселі козачата». Діти долучились до виконання завдань інтерактивного квесту. Робили козацьку зарядку, прокладали Чумацький шлях із газет, перевіряли знання, допомагали підібрати одяг справжньому козаку, виконали український народний танок «Гопак» та заспівали пісню «Ми веселі козачата» під акомпанемент бандури.
14 жовтня на занятті з розвитку мовлення (вихователь Шаповалова Ю.І.) діти ознайомилися з козацьким побутом, способом життя, прослухали пісню виконану на бандурі. Пінькас Д.Г. вихователь дошкільного підрозділу провела заняття з малювання, на якому діти ознайомилися з історією виникнення свята Покрови, Дня козацтва, вчилися малювати хороброго українського воїна - козака.
Вихованці мали змогу показати свій козацький дух, міць, витривалість, спритність в ході виконання різних завдань. А ще ми переконались, що з нашими козачатами, дійсно, козацькому роду ніколи не буде переводу!💙💛

Коментарі

Популярні публікації