Осіння розвага "Барви осені"

 

Осінь – прекрасна золота пора року. Вона збирає щедрі врожаї овочів і фруктів, фарбує листочки в барвисті кольори, запалює багряно-червоні кетяги калини. Діти люблять осінь, адже є нагода дізнатися багато нового про осінню природу, життя тварин та пташок, розповісти про чудову осінню пору своїм друзям, рідним і близьким.

Тож 27 жовтня в дошкільному підрозділі Степової філії було проведено осінню розвагу «Барви осені».  У залі панувала справжня барвиста осінь, а за вікнами опадало багряне листя, яке доповнювало чудовий настрій кожного присутнього на святі. В цей день наш садочок замайорів яскравими жовтими та помаранчевими кольорами. Діти завзято танцювали, співали пісеньки, грали в ігри. Завітала до вихованців білочка, яка розважала малят іграми та загадками, а на завершення пригостила усіх смаколиками. 

Також діткам, які не відвідують садочок було запропоновано долучитись до осінньої розваги зробивши цікаве фото з гарбузом (малюнком, аплікацією, цікавою поробкою). Дякуємо усім дітлахам та їх батькам, які взяли активну участь  у фотофлешмобі  «Диво гарбузове». 

Коментарі

Популярні публікації