Останній дзвоник 2023

Світлі вікна рідної школи -

наче очі у світ широкий -
проводжають і сумно плачуть,
бо останній дзвінок для них...
Школа все і про всіх тут бачить,
і багато для кожного значить,
бо вона - це дитинства острів,
наш священний в житті оберіг!
7 червня 2023 року, цього сонячного дня учні, вчителі, батьки зібрались на шкільному подвір’ї Степовій філії Первозванівського ліцею на урочистості з нагоди свята Останнього дзвоника. Рік був надскладним, але попри це, продуктивним. Дякуємо за цю можливість усім Захисникам України. Дякуємо за ці чудові освітні досягнення педагогам й старанним учням.
Святкова зустріч розпочалася з проведення флешмобу «Молитва за Перемогу».
Свої поради здобувачі освіти отримали від завідувача філії Хомутенко О.Л., старости села Григор Л.О., випускники – від першої вчительки. Надзвичайно зворушливим був танок дев’ятикласників.
Страшна війна забрала життя, зруйнувала плани та мрії їх ровесникам, які ніколи не одягнуть почесну стрічку «Випускник - 2023 року». Тож на згадку про них, випускники підготували флешмоб.
Також усі присутні долучилися до обласної акції «Об’єднані у центрі України» та донатили у благодійну скриньку на придбання дронів для ЗСУ. Кожен донат несе в собі молитву за наших янголів – воїнів ЗСУ.
Вкотре прозвучав із ганку рідної школи Останній Дзвоник, який традиційно дали дев’ятикласник та першокласниця.
І хоча цей навчальний рік був непростим, діти об’єднані мріями про світле майбутнє!
Бажаємо жити у безпеці та мирі в українській розвиненій міцній європейській державі! Випускникам бажаємо своїми досягненнями і переконаннями закріпити назавжди волю і демократичні цінності нашого народу, на які більше ніхто і ніколи не зможе зазіхнути! Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів, а головне Миру!

Коментарі

Популярні публікації