У дні війни в серцях звучать мелодії життя: випускний вечір у Степовій філії

 Ось і настав цей день – день прощання з рідною школою. Попереду незвідана даль. Позаду – шкільний поріг, розквітла калина, незрадлива мамина усмішка зі сльозою на щоці, протоптана стежка знайомими класами, розумні настанови мудрих вчителів… Знайти себе, своє місце у житті, вирости професійно, бути завжди людиною – що є святішим і дорожчим?
То ж в добру путь, дорогі наші випускники!
Уся родина Степової філії Первозванівського ліцею, батьки, друзі, знайомі зібралася 8 червня 2023 року на традиційне свято випускного вечора.
Випускникам випала доля жити у час глибинних змін, коли визначальними стали освіченість та інтелект, творчість і талант. Незважаючи на труднощі сьогодення, кожен із них здобув міцні знання, навички, вони стали творчими особистостями, котрі вміють діяти в умовах сучасного світу.
Щасливої та світлої дороги в доросле життя, наполегливості в досягненні наміченої мети, успіхів сьогодні і завжди, бути патріотами рідної землі бажали випускникам завідувач філії Хомутенко О.Л. та заступник ЗНВР Чорнобривець Л.А., класний керівник Іщенко В.В., вчителі, батьки та друзі.
Святковий сценарій випускного вечора був щедро переплетений чудовими музично-танцювальними вітаннями. Незабутні враження отримали присутні від перегляду відеороликів про шкільне життя, які підготували випускники. Ніжними переливами звучала мелодія шкільного прощального вальсу. Кружляючи у танці, учні прощалися зі школою, з учителями, з однокласниками.
Дорогі випускники! Покидаючи стіни рідної школи, не забувайте, ви вчилися для того, щоб розум і серце віддавати людям, суспільству, що зростило вас. Не заплямуйте доброго імені свого роду, честі рідної школи і педагогічного колективу, які дали вам путівку в життя.

Коментарі

Популярні публікації