Інфекційні та неінфекційні хвороби

Одним із важливих викликів сьогодення є безпека дітей, навчання їх правильній поведінці в екстремальних ситуаціях. Тому головна мета класів безпеки – навчити дітей правилам безпечної поведінки в надзвичайних ситуаціях. Адже, навчені володіти знаннями – володіють ситуацією.

19 жовтня 2023 року для учнів 6 класу Первозванівського ліцею вчителем Миколою Лиходідом проведено в класі безпеки урок інтегрованого курсу “Здоров'я, безпека та добробут” на тему "Інфекційні та неінфекційні хвороби". Учні розширили свої знання про інфекційні та неінфекційні хвороби, навіщо їм роблять щеплення та від яких інфекційних хвороб вони захищають, від чого найбільше помирає людей у світі. Тож, пам’ятаймо: в здорову тілі – здоровий дух! Залишайтеся здоровими та щасливими!
На сьогодні такі тематичні класи мають украй важливе значення, адже знання з безпеки підростаючого покоління — запорука успішного та безпечного майбутнього країни. Наочне знайомство дітей із небезпечними ситуаціями допоможе їм краще осягнути рівень загрози та добре запам’ятати, як слід діяти в екстремальних умовах.
PS. Інформаційний матеріал узято зі сторінки соціальної мережі Facebook Миколи Лиходіда.

Коментарі

Популярні публікації