Життя в стилі «еко»

 

Життя в стилі «еко» сьогодні стає досить модним, проте увага до екології важлива завжди. Робити своє життя екологічнішим потрібно перш за все тому, що воно зберігає наше довкілля. Сьогодні маємо чимало варіантів допомоги планеті, зокрема, це сортування відходів, відмова від пластику та розумне споживання різноманітних ресурсів. Життя в стилі «еко» є доступним кожному!

Щоб майбутнє було світлим і чистим, з дитинства потрібно починати турбуватися про наш «спільний дім». З метою підвищення обізнаності з управління відходами 9 жовтня класним керівником 8 класу Степової філії було проведено виховну годину «Життя в стилі еко». Учні дізнались більше про способи утилізації відходів, їх вторинну переробку та значення сортування відходів для навколишнього середовища. Класний керівник розповів, як ми можемо дбати про довкілля в щоденних справах і побуті та жити в стилі «еко», відмовившись від пластику та заощаджуючи ресурси.
Також восьмикласники виготовили та подарували здобувачам освіти початкових класів чудову гру-тренажер «Сортувати – це просто!»

Коментарі

Популярні публікації