Акція на підтримку українських військовополонених

28 квітня в опорній школі Первозванівського ліцею відбулася акція на підтримку українських військовослужбовців, які знаходяться у полоні. Естафету цього патріотичного заходу отримали від Кущівської гімназії.

Воїн-земляк, який зараз знаходиться у полоні рашистів – випускник нашої школи Ігор Рудий. Дуже міцна надія у нас всіх, що Ігор повернеться додому, до своїх рідних, а також завітає якомога швидше і до нас у школу. Було запрошено телебачення. Змагання, які було організовано після ходи, проводилися на фоні світлин Ігоря Рудого та його сім’ї, а також плакатів, написів, щоб не були забуті полонені полку «Азов». У виконанні педагога-організатора закладу прозвучала авторська пісня «Понаїхали орки».
Саме за ініціативи учнівського самоврядування хода була доповнена змаганням із армспорту серед юнаків. Творча група на чолі з учнем 10 класу Нікітою Курловим самостійно складали списки учасників, роздруковували дипломи, брали участь у створені та оздоблені площадки зустрічі. За підтримки спортивної школи «Ніка» відділення «Кропивницький армспорт» змагання набуло статусу відкритої першості. Участь у ньому взяли 30 учасників зі шкіл міста Кропивницький та Первозванівського ліцею. Переможці змагань були відзначені дипломами, а всі учасники – пам’ятними подарунками. Познайомимося із призерами змагань.
Категорія 50-60 кг
І місце – Рибаченко Сергій
ІІ місце – Бутиш Данило
ІІІ місце – Рудий Микола
Категорія 60-70 кг
І місце – Товстоган Артем
Курлов Нікіта
ІІ місце – Макаров Сергій
Товстоган Артем
ІІІ місце – Курлов Нікіта
Макаров Сергій
Категорія 70+
І місце – Москаленко Володимир
ІІ місце – Мазур Дмитро
ІІІ місце – Шпак Ярослав
Вітаємо всіх переможців та учасників змагань! Ще раз наголошуємо на тому, що не дозволимо, щоб забули воїнів, які знаходяться у полоні, зокрема нашого земляка Ігоря Рудого. Слава Україні, слава захисникам та захисницям, які бережуть наше сьогодення та наближають Перемогу!
PS. Інформаційний матеріал узято зі сторінки соціальної мережі Facebook Володимира Ткача.

Коментарі

Популярні публікації