Як дошкільнята зустрічали Миколайчика

 


День Святого Миколая – це свято любові і душевної теплоти. Саме у цей день не тільки діти, але й дорослі починають вірити в чудо, тому Миколай Чудотворець допомагає втілювати в життя мрії людей.

Сьогодні 18 грудня 2020 року в прекрасній новорічній залі дошкільного підрозділу Степової філії відзначалося святкування Свята Миколая. З самого ранку в стінах нашого садочка панувала казкова атмосфера. Дітей вбраних в святкові костюми, переповнювали емоції, вони вже знали, що сьогодні відбудеться зустріч, яку вони так давно чекали і ретельно до неї готувалися. Програма свята була різноманітною за жанрами. Прозвучали пісні: «Свято Миколая», «Молитва до Миколая». Виконували наші маленькі артисти й таночки.
Кульмінацією свята був прихід Миколая, який привіз на своїх чарівних санчатах подарунки. Всі діти залишилися задоволеними. Від душі бажаємо всім здійснення мрій, міцного здоров’я. Нехай світ буде неймовірно прекрасним, щастя безмежним, а люди добрішими. Нехай всі очі сяють світлом, у серці – мир, а на душі – спокій! Зі святом всіх!

Коментарі

Популярні публікації