Зустрічайте Миколая! Він вас всіх чудово знає.

 


Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали їх покровителем і заступником. Тож саме вони найбільше чекають на це свято.

День Святого Миколаясвято несподіванок і дарунків, що їх шукаємо зранку в себе під подушкою. Це така собі приємна передмова до суцільного зимового святкуванняНового року і Різдва.

Цей рік був непростим не тільки для дорослих , а й для учнів. Чого очікувати від 2021 року? Поки що складно робити прогнози, але ж усі ми сподіваємося, що він точно принесе зміни на краще! А як відомомрії збуваються, особливо якщо міряти разом. Діткам запропонували помріяти разом.

Напередодні свята18 грудня 2020 року до учнів Степової філії завітав Святий Миколай, який є взірцем працьовитості, скромності, чесності, доброти та милосердя. Кожен клас підготував для Святого Миколая вітальні слова. Діти розповідали вірші, співали пісень, танцювали. Школярі написати на різнокольорових аркушах свої мрії та бажання на наступний рік. Усі мрії збираються у коробку, яка урочисто закривається до наступного року. А також учні побажали добре і гарне однокласникам. Створили у класі «Дошку бажань», на яку школярі чіпляли наліпки з побажаннями.

Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту. Від свого покровителя учні отримали подарунки, від яких на обличчях зявилася щаслива усмішка, дитяча радість.

Щиро дякуємо за смачні подарунки депутату Кіровоградської обласної ради Кайдашу Ю.А.

 

Коментарі

Популярні публікації