День Збройних Сил України



 День Збройних Сил України був встановлений постановою Верховної Ради України в 1993р. Це свято відзначається щорічно 06 грудня – у день ухвалення в 1991 році закону України «Про Збройні Сили України».

4 грудня 2020 року здобувачі освіти Степової філії взяли участь у спортивних змаганнях по класах «Ми - майбутні захисники України».
Це фізкультурно-спортивне свято було приурочене Дню ЗСУ, щоб позмагатися у силі спритності, кмітливості, винахідливості, щоб прищеплювати прагнення до занять фізкультурою і, звичайно, виховувати патріотичні почуття до рідної землі, дружби та взаємоповагу один до одного, взаєморозуміння.
Дуже цікаво в нашій школі пройшли і естафети «Спритні хлопці», яке теж було приурочене ЗСУ. У змаганнях брали участь учні 4-5 класів. Естафети були цікаві і різноманітні.
Класними керівниками були проведені години спілкування з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України: «Свято доблесті і мужності». Оформлено інформаційний стенд та організовано виставку дитячих малюнків «Наша славна армія».
Актив учнівського самоврядування, педагогічний та учнівський колектив Степової філії вітає з Днем Збройних Сил України усіх захисників.

Коментарі

Популярні публікації