Новорічне свято "Скоро, скоро Новий рік"

 


Канікули ще не розпочалися, але святковий настрій панує в здобувачів освіти Степової філії уже зараз, і недарма. Кожного ранку в холі школи їх вітає святковими вогниками новорічна ялинка, фотозона із чарівним оленем, санчатами та сніговичком!

28 грудня в Степовій філії для здобувачів освіти початкової ланки були проведені Новорічні свята, які підготували класні керівники разом із вчителем музичного мистецтва. Діти отримали багато незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої таланти під час виступів, проявили увагу, спритність, ерудованість у конкурсах та вікторинах. Здобувачі освіти із величезним задоволенням водили новорічні хороводи, співали пісні, грали та розповідали вірші. Свято пройшло в добрій, дружній атмосфері. Попереду зимові канікули, під час яких учні добре відпочинуть і наберуться нових сил для навчання!
По закінченню свята Дід Мороз та Снігуронька подарували солодкі подарунки.
Учнівський та педагогічний колектив Степової філії вітають всіх із Новим роком. Нехай здійсняться мрії, в вашому домі панує мир, царить тепло, достаток і затишок, хай весь наш світ наповниться добром, вдача ступить на поріг, а з нею – успіх. Щастя, радості, здоров’я та гармонії всім!
З наступаючим Новим роком!

Коментарі

Популярні публікації