Новий рік - період чудес!

 


Новий рік - період чудес, свято радості, щастя та очікування чогось нового та неймовірного. Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються щосекунди. Всі учні з нетерпінням чекають цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом та Снігуронькою.

Щороку учні, вчителі Степової філії сумлінно готуються до Новорічних свят. Не винятком став і цей рік. Учні 5-9 класів розпочали підготовку до Новорічних свят. Святковий настрій створювала фотозона на першому поверсі. Дітей зустрічали казкові герої - Сніговик та Олень.

28 грудня 2020 року школярі Степової філії в очікуванні яскравих святкових вражень, не зважаючи на відсутність масових новорічних заходів. Звісно, педагоги зі своїми дітлахами творчо вітали один одного, попри карантин. Бо ніщо так не підвищує настрій, як щирий обмін емоціями! Тому заходи малих форм у цьому році стали найпоширенішими. Кожен клас підготував для себе окреме свято у класній кімнаті. Новорічні театралізовані казки, святкові історії, конкурсні та розважальні програми, веселі квести та багато іншого різноманіття очікувало наших дітей. Дід Мороз та Снігуронька, звичайно, подарували школярам солодкі подарунки.
Дай, Боже, всім любові і тепла,
Добра в сім'ї і затишку в оселі,
Щоб щастя світла музика текла
В різдвяні свята, щедрі і веселі!
Вітаємо з прийдешнім Новим Роком та Різдвом Христовим!







Коментарі

Популярні публікації